Home OMG Man met 48cm penis kan niet werken omdat hij niet past in...

Man met 48cm penis kan niet werken omdat hij niet past in werkuniformen

9925

Het zit niet mee voor Roberto Esquivel Cabrera, 54, uit Saltillo, de man heeft een penis die een duizelingwekkende 48 centimeter meet wanneer hij slap is.

De man waarvan wordt aangenomen dat hij ’s werelds grootste penis heeft, is geregistreerd als gehandicapt omdat hij geen uniformen kan dragen of kan knielen.

De penis van Roberto Esquivel Cabrera meet 48 centimeter en bereikt zijn knieën. De 55-jarige uit Saltillo, Mexico, zei: ‘Ik kan geen uniform dragen zoals iedereen in de bedrijven en ik kan ook niet op mijn knieën gaan zitten. ‘Ik kan niet snel rennen en dus denken de bedrijven slecht over me. Ze zeggen dat ze me zullen bellen, maar dat doen ze nooit. ‘

Het heeft de 54-jarige penis een ​​aantal gezondheidsproblemen bezorgd, waaronder frequente urineweginfecties omdat niet al zijn urine uit zijn voorhuid ontsnapt. Hij kan ook niet op zijn voorkant slapen en moet zijn penis, die in verband moet worden gewikkeld, op zijn eigen kussen leggen zodat hij ’s nachts geen ongemak heeft.

Ondanks al deze kwesties weigert hij een penisverkleining, omdat hij wil dat zijn ‘geschenk’ wordt erkend door het Guinness Book of World Records. Hij zei: ‘Ik zou graag in het Guinness Book of Records willen zijn, maar ze willen dit geen plaats geven in het boek. ‘Ik ben beroemd omdat ik de grootste penis ter wereld heb.

Ik ben blij met mijn penis, ik weet dat niemand de maat heeft die ik heb. Volgens de Mexicaan heeft de regering hem nu erkend als gehandicapt. Om de vier maanden krijgt hij wat economische hulp, maar ‘het is niet genoeg’, zegt hij.

Een ander nadeel van zo’n gigantische penis is dat veel mensen geloven dat het een hoax is.

Hij zei: ‘Soms als de mensen me vragen of het echt is of niet, vraag ik hen: “Wil je het zien?”